Flow tilasta

Tänään #Mojomorning issa puhui Jari Sarasvuo Flow-tilasta. Minä sitten äkkiä työhuoneelle kipaisin ja kirjoittamaan muistiin taas niin hyvää settiä. ”Flow-tila triggeröidään tarkoituksen ja tavoitteen yhteenkytkemisellä. Eli käytännössä ymmärtämällä mikä on sinulle merkityksellistä (big why) ja hahmotat sen mikä on just nyt mielekästä tavoitella.” Juuri niin! Omassa elämässäni tämä on toiminut juurikin näin. Kun on ymmärtänyt sen suuren miksi kysymyksen ja luonut täsmälliset tavoitteet asiat alkavat edetä. Ei ehkä heti, mutta etenee ja elämä tuntuu helpommalta. Käytän tätä mallia myös johtaessani yritysten visuaalisen identiteetin kehitystä. Kun yritys on linjautunut niin markkinoinnin tuottaminen on helpompaa. Voiko tämä olla näin yksinkertaista? Näin mä uskon ja tutkin mallia jokapäivä omassa tekemisessäni.
Minkäslaisella flowlla tämä päivä on vietetty?

Johanna Souru