Brändäystä flow-tilassa

 

Tänään #Mojomorning issa puhui Jari Sarasvuo Flow-tilasta. Minä sitten äkkiä työhuoneelle kipaisin ja kirjoittamaan muistiin taas niin hyviä ajatuksia.

”Flow-tila triggeröidään tarkoituksen ja tavoitteen yhteenkytkemisellä.” sanoo Jari. Eli käytännössä ymmärtämällä mikä on sinulle merkityksellistä (big why) ja hahmotat sen mikä on just nyt mielekästä tavoitella.

Omassa elämässäni tämä on toiminut juurikin näin. Kun on ymmärtänyt sen suuren miksi kysymyksen ja luonut täsmälliset tavoitteet, asiat alkavat edetä. Ei ehkä heti, mutta etenee ja elämä tuntuu helpommalta. Tärkeintä on ollut selkeys ja tavoitteellisuus tekemisessä, joka tuottaa oikeanlaista tulosta.

Käytän tätä mallia myös johtaessani yritysten brändin kehitystä ja visuaalisen ilmeen suunnittelua. Kaiken takana on arvot, ydinajatukset sekä selkeät tavoitteet. Kun on linjautuneena näihin jokapäiväinen brändin hallinta on mielekästä ja tehokasta.

Pyrimme siis yhdessä luomaan Flow-tilaa, jossa tehdään työtä yhteisen tavoitteen eteen.

 
Johanna Souru