Kuva herättää ajattelemaan

Kun mietit omaa markkinointiasi, niin kuinka monta kuvaa viikossa sinun tulee löytää käyttöösi ja kuka niitä kuvia muuten valitsee? Oletko miettinyt minkälaisen jäljen jätät yrityksestäsi some- ja blogipostausten perusteella? Todella ison! Oma kokemukseni on, että moni yritys saisi näkyvimmin muutosta aikaiseksi analysoimalla kuvallisen tarinankerronnan uudelleen, toteuttaisi kuvatuotannot suunnitelmallisesti ja kehittäisi oman tavan käsitellä kuvapankkikuvia. Tarkastelemalla kokonaisuutta eli kuvahierarkiaa voi löytyä toimivia ratkaisuja päivittäisiin haasteisiin. Minä rakennan brändejä kuvallisen tarinankerronnan kautta. Kokemukseni on tuhansien kuvien Hullujen Päivien kuvatuotannoista, brändikuvista aina henkilöbrändäykseen asti. Kuvalla on valtavan iso merkitys oikeanlaisen mielikuvan ja tunteen herättämisessä sekä voisin väittää, että kassakoneen kilinään. Jos haluat kuulla lisää tai yrityksenne kaipaisi ryhtiä tässä asiassa ollaan yhteydessä!

Johanna Souru