Kuvat ja tehokaampi markkinointi

Kun mietit omaa markkinointiasi, niin kuinka monta kuvaa viikossa sinun tulee löytää käyttöösi ja kuka niitä kuvia muuten valitsee? Oletko miettinyt kuinka kirjavan jäljen jätät yrityksestäsi some- ja blogipostausten perusteella?

Todella ison!

Oma kokemukseni on, että moni yritys saisi selkeämmän viestin välitettyä ja tehokkaampia tuloksia aikaiseksi analysoimalla kuvallisen tarinankerronnan uudelleen, toteuttaisi kuvatuotannot suunnitelmallisesti ja kehittäisi oman tavan käsitellä esimerkiksi kuvapankkikuvia. SoMe markkinoinnin kirjavuus ja hälyn lisääntyminen vaatii brändeiltä selkeämpää ja omaleimaisempaa visuaalista ilmettä.

Tämän lisäki tarkastelemalla kuvatarpeita kokonaisuutena voi löytyä toimivia ja tehokkaampia ratkaisuja päivittäisiin haasteisiin. Minä rakennan brändejä kuvallisen tarinankerronnan kautta. Kokemukseni on tuhansien kuvien Hullujen Päivien kuvatuotannoista, brändikuvista aina henkilöbrändäykseen asti. Isojen kuvatuotantojen suunnittelu ja toteutus on mahdollistanut analyyttisen ja tehokkaan tavan rakentaa brändille visuaalista ilmettä ja kuvallista tarinankerrontaa. Kuvalla on valtavan iso merkitys oikeanlaisen mielikuvan ja tunteen herättämisessä sekä suora vaikutus kassakoneen kilinään.

kuva.png
Johanna Souru