Näytä siltä, joka haluat olla

Ole näytä ja puhu kuin se, joka haluat olla.

Olen pohtinut viimeaikoina tätä ajatusta brändin kehityksen näkökulmasta. Kun kehitetään yritystä luodaan ajatuksin ja sanoin strategiset suuntaviivat. Visuaalisuus on muutoksessa merkittävässä roolissa, sillä näkyvä muutos on konkreettinen ja ihmisille selkeä ymmärtää. Kuva on kehitystyöstä Lupauksen parissa. Yhteistyömme lähtökohdassa yrittäjäpariskunta halusi kehittää luonnonkosmetiikkaa hyödyntävää ihohoitolaansa. Autoin heitä brändin kehityksessä luomalla ilmeen, joka vastasi heidän arvoja ja uutta strategiaa. Konseptoin ydinajatukset selkeäksi ja yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. 
Tänään avautuu Lupaus Puoti, asiakkaiden toiveesta. Palvelevan brändin luonnolliseksi jatkumoksi. Luo siis visuaalisuus vastaamaan visiotasi, jotta brändisi voi olla se joka sen halutaan olevan.

Johanna Souru