Päätöksentekoon vaikuttavat tunteet

Herään ja avaan puhelimen, tsekkaan instan ja facen sekä kurkkaan sähköpostit. Istun metroon ja katselen lasittuneena digiscreenin näyttöä ja vilkaisen puhelimesta LinkedIn keskusteluja. Kävelen mainospintojen ohi tapaamiseen, jonka aulassa video pyörii kertoen yrityksen tarinaa. Istun vastaanottoon ja selaimen yritysjulkaisua muutaman minuutin. Kuvat vilahtavat ja muutama otsikko piirtyy mieleeni. Minä olen yhteydessä maailmaan aistieni kautta ja luontainen taipumukseni on visuaalinen. Jokainen ihminen ymmärtää asiat pääasiassa niiden aistien kautta, joita käyttää eniten. Näkemällä, kuuntelemalla ja käsillä tekemällä. Meillä kaikilla on ominaisuuksia näistä kaikista, aistit sekoittuvat ja tuntuvat. Aivojen ydin on vastuussa päätöksenteostamme, joka hallitsee myös tunteitamme. Tehokkaasti tunteisiin ja sitä kautta päätöksentekoon voimme vaikuttaa visuaalisuudella. Yksi kuva voi välittää montaa viestiä samanaikaisesti. Mikä on sinun yrityksesi ydinajatus ja tunne, jota haluat välittää? Ja millä tavalla sitä tänään toteutat? Suunnitellaan yhdessä yrityksenne kuvallista tarinaa ytimestä käsin! Tämänpäivän markkinointi on visuaalisempaa kuin koskaan.

Johanna Souru