Tunteet vaikuttavat ostopäätöksiimme

 

Herään ja avaan puhelimen, tsekkaan instan ja facen sekä kurkkaan sähköpostit. Istun metroon ja katselen lasittuneena digiscreenin näyttöä ja vilkaisen puhelimesta LinkedIn keskusteluja. Kävelen mainospintojen ohi tapaamiseen, jonka aulassa video pyörii kertoen yrityksen tarinaa. Istun vastaanottoon ja selaimen yritysjulkaisua muutaman minuutin. Kuvat vilahtavat ja muutama otsikko piirtyy mieleeni.

Minä olen yhteydessä maailmaan aistieni kautta ja luontainen taipumukseni on visuaalinen. Jokainen ihminen ymmärtää asiat pääasiassa niiden aistien kautta, joita käyttää eniten. Näkemällä, kuuntelemalla ja käsillä tekemällä. Meillä kaikilla on ominaisuuksia näistä kaikista, aistit sekoittuvat ja tuntuvat.

Aivojen ydin on vastuussa päätöksenteostamme ja tunteiden hallinnasta. Voimme siis vaikuttaa päätöksentekoon herättämällä tunteita. Koska tämänpäivän markkinointi on visuaalisempaa kuin koskaan on tärkeä pohtia:
Mitä tunnetta brändin visuaalisuus välitää?

Haluatko kuulla lisää ja luoda yhdessä vaikuttavaa visuaalisuutta?

 
 
ambitious_brands.png
Johanna Souru