Pala-palvelun kuvallisen konseptin luominen

Kuvallinen konsepti
Kampanjasuunnittelu
Kuvaussuunnittelu ja tuotanto
Art Directing ja prop styling
Bannerimainonta
Digiscreen videomainonta

www.pala.fi

aloitus.jpg
 
 

Sari Palalta oli minuun yhteydessä, sillä hän halusi luoda Pala-palvelulle omalaatuisen ja tunnistettavan kuvallisen ilmeen. Lähdin innoissani työstämään kuvallista konseptia, joka rakentui brändin strategisista juurista ponnistaen. Sain haastaa omaa ammattitaitoani virtuaalisen palvelun kuvallisen ilmeen luomisessa. Tavoitteena oli korostaa uudenlaista palvelua ja digitaalisuutta. Ratkaisuna ihmisyyden kuvaaminen laatikosta tulevina ohjaiskäsinä, joka antoi Pala-palvelulle omanlaisen ja rohkean ilmeen.

 
 
PALA13581.jpg
 
 
Tavoitteenamme oli löytää Palalle rohkea ja omanlainen visuaalinen ilme, joka korostaisi verkossa toimivaa palvelua entisestään. Halusimme aloittaa yhteistyön Johannan kanssa siksi, että hänen näkemyksensä kolahti meihin heti ensimmäisellä tapaamisella. Hän näki vanhan brändi-ilmeen haasteet sekä tarjosi selkeän suunnan miten visuaalisuus voisi parantaa palvelumme tunnettuutta.

Johanna oivalsi strategiamme ydinajatukset ja kehitti ilmeen aivan uudelle tasolle.

Lopputuloksena syntyi Palan kehittynyt visuaalinen ilme, kuvat ja lanseerauskampanja. Palan ilmeen muutos näkyi heti ensimmäisestä viikosta alkaen markkinointiluvuissa positiivisesti. Olemme saaneet entistä enemmän suoria yhteydenottopyyntöjä asiakkaita, kun he ovat törmänneet mainokseemme.  

Johanna on hyvin ihmisläheinen ja hänen kanssaan on helppo löytää yhteinen sävel heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen. Hän neuvoo, auttaa, tukee, ideoi ja pitää asiakkaan mukana prosessissa alusta loppuun. Hänen ammattitaitoonsa on helppo luottaa.
— SARI LEPPIKANGAS, Managing director
 
 
PALA13869.jpg
 
 

Kokonaisuus kehittyi pikkuhiljaa rekvisiittojen avulla. Metsästin oikenalaisia avaimia, suunnittelin puupalikkakollaasia ja teetin palikat puusepällä. Yksityiskohdilla on iso merkitys laadukkaan lopputuloksen saavuttamisessa.

 
 
PALA13701.jpg
 

Lopputulos rakentui brändi-, palvelu- ja kuvituskuvista, sekä videomateriaaliaaleista.

 
PALA13886.jpg
PALA13916.jpg
Näyttökuva 2019-5-14 kello 13.11.50.png
paraatibanneri_980x400.png

Video- ja bannerimainonta
Ohjaus ja kuvaus Stilleben

 
PALA13661.jpg